CSKA Calendar

0

EVENTS & OTHER

Събития и други "такива" ;)

0

Studio Photo Session

Студийната фотосесия включва специално оборудвано студио, осветление, идея за визия и стайлинг. Като цяло обаче се основава на натуралната красота на модела. Ролята на фотографа е да открие онова специфично излъчване, което е характерно за всеки и се нарича чар. Може, разбира се, да се добави и екип професионални гримьори и фризьори, които да се погрижат за модела в унисон с предварително зададена идея и стайлинг, така че да се постигне различно, специално, уникално излъчване... С екипна работа се постигат най-красивите неща!

2

Studio PORTRAITS

Лица. За прес-карти. Или не само... Фотопроект, започнал като обикновени снимки с приложение прес-карта и размер на фотографията 4х3 см., но превърнал се в нещо много повече при обработката на снимките. Постигнато с малко слънчева светлина и отражателна бленда, много желание и още малко умение. :)

0

FASHION outside

Идеята, позата, модела и фотографа в едно... са тези които правят магията на красивото излъчване! Снимките във външна среда предполагат усвояване на външната среда по най-красивия възможен начин - с контрастиране чрез модела или стайлинга, или само като допълнение на неговото състояние.

2

ART Photography

Да уловиш момента в неговата красота.

2

Wedding Photography

Сватбената фотография е най-личното събитие за цял живот. Тъй като е много трудоемко и времеемко за отразяване, много от фотографите подхождат чисто "професионално" и не влагат лично отношение и внимание към детайла. За мен това е винаги основното във всичко, което правя - "клиента" да е доволен от крайния резултат. Обичам усмивката на човека отсреща и радостта в очите му!

0

Photography project
JUST FRIENDS

Един проект за хората и кучетата и КОМУНИКАЦИЯТА между тях! Фотографски проект "Just Friends" e по идея на Ivo Todorov и Diana Kostova.

0

CHILDREN & FAMILY

Семейството и децата - незабравимите моменти на щастие и радост.

2